BRENDI PULSE

Koficienti i lartë i kualitetit dhe kënaqësia e blerësit me produktet tona është caku ynë kryesor i afarizmit. Këtë e arrijmë duke ju falenderuar përvojës sonë mbi 20 vjeçare në këtë biznes dhe 7 vite në zhvillimin e modeleve dhe dizajneve PULSE.

CILËSIA PULSE

Garantuar me garanci 2 vjeçare, pavarësisht modelit, dmth. të gjitha çantat PULSE janë të prodhuara nga materiale të dëshmuara pa PVC, për të përmbushur të gjitha standardet e BE (REACH).

PULSE PROJEKTIMI

Ekipi i projektimit PULSE ofron përpjekjet më të mira për të përmbushur nevojat e tregut, këshilla dhe rekomandime për përdoruesit përfundimtarë në drejtim të ndërtimit, pajisje dhe shtypje të jashtëm. Ne shpresojmë që ju pëlqen dizajn tonë dhe ju jeni të gatshëm për të provuar cilësinë tonë!